Bursucu, Viviana Sposub și Tănase, daţi afară de la Kanal D?! Ce s-a întâmplat cu ei

Bursucu, Viviana Sposub și Tănase, daţi afară de la Kanal D?! Ce s-a întâmplat cu ei

”Dimineața cu noi”, noul proiect lansat de Kanal D pe 14 martie, ar putea fi pus pe pauză din cauza rating-ului slab.

Bursucu`, Viviana Sposub și George Tănase, prezentatorii matinalului, s-au ”încins” într-o nouă promovare în acea lună de primăvară. Matinalul prezentat de cei trei prind sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul şi sănătatea. De asemenea, din emisiune nu lipsesc recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile speciale, realizate de reporterii speciali.

Și nici muzica bună, ”condimentată” cu multe alte alte surprize. Se pare, însă, că nu a fost de ajuns. Ratingul nu i-a mulțumit deloc pe șefii de la Kanal D, în cele cinci luni de emisie, așa că au băgat echipa, prezentatori și reporteri, în ședință. Mai ales că s-a intrat în vacanță, ultima emisiune în direct fiind săptămâna trecută. Acum, la  ”Dimineața cu noi” se rulează reluări ale emisiunii.

Revenirea în platouri, pentru o emisie în direct, s-ar produce la finalul lui august. S-ar produce, pentru că, spun sursele CANCAN.RO, e pericol ca trelespectatorii care s-au ”lipit” Bursucu`, Viviana Sposub și George Tănase să nu-i mai regăsească ”dimineața, cu ei”! O ședință fulger au anunțat șefii postului de televiziune, la care au participat, pe rând, prezentatorii, apoi, reporterii.

”Nu știu dacă va mai continua emisiunea. Acum e vacanță, se dau reluări. Pe la finalul lui august ar trebui să înceapă, din nou, în direct, dar… Șefii nu ar fi mulțumiți de rezultate, s-ar putea să se renunțe la emisiune”, a dezvăluit o sursă.

Nu ar renunța, însă, la echipă, prezentatori și tot ce include emisiunea. Le-ar fi spus că îi vor, în continuare, în trust, doar că ar fi posibil să joace, oarecum, aceleași roluri, însă într-o altă emisiune. Dar nimic nu este bătut în cuie. Timp pentru o analiză completă mai este, având în vedere că emisiunea curge acum în reluare.

Comenteaza