Brigitte Pastramă a primit șocul vieții ei. A ramas gravida, însă copilul...

Brigitte Pastramă a primit șocul vieții ei. A ramas gravida, însă copilul...
| Foto: ziareonline.ro

Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în ciuda certurilor dese dintre ei.

Ei bine, deși sunt mereu cu zâmbetul pe buze, relația lor a fost încercată de multe situații neplăcute, precum și pierderea unei sarcini. La doi ani după acest eveniment neplăcut, soția lui Florin Pastramă a simțit nevoia să vorbească despre acest lucru, care i-a marcat profund pe amândoi.

Știm cu toții că încă de la început au avut parte de o poveste de dragoste plină de năbădăi, astfel destul de rar se găsea o zi în care să nu se certe. Ei bine, cu toate acestea, cei doi se iubesc enorm, ba chiar în urmă cu doi ani și-au dorit enorm un copil.

Bucuroși că a rămas însărcinată, cei doi au avut parte de o adevărată tragedie, când Brigitte a pierdut sarcina. Vedeta, confesiuni dureroase la doi ani după evenimentul neplăcut.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape doi ani, la scurt timp după ce s-au îndrăgostit la în cadrul unei competiții din cadrul unei emisiuni TV. Ei bine, încă de atunci Brigitte și Florin Pastramă și-au dorit cu ardoare un copil, iar când în sfârșit minunea s-a produs, fosta soție a lui Ilie Năstase a pierdut copilul.

Aceștia au trecut prin momente grele atunci când ea a pierdut copilul, iar acum, la doi ani de la pierderea suferită, bruneta încă este încercată de durere și de trecut. Recent, vedeta a simțit nevoia să vorbească despre evenimentul neplăcut chiar în fața tuturor.

Vedeta nu a ezitat și a povestit că în urma cu doi ani a apelat la inseminare artificială, la scurt timp după căsătorie. Procedura a funcționat, însă nu s-au putut bucura decât trei săptămâni, deoarece a pierdut sarcina.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat” , a povestit Brigitte Pastramă.

„Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin COVID și vaccin, toate chestiile astea. Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a când a început pandemia de COVID. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine”, a adăugat ea, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza