Brigitte a fost victima unui accident. Ce mesaj i-a transmis celui care a lovit-o: „DOMNUL SĂ TE BINECUVINTEZE, NESIMȚITULE”

Brigitte a fost victima unui accident. Ce mesaj i-a transmis celui care a lovit-o: „DOMNUL SĂ TE BINECUVINTEZE, NESIMȚITULE”
| Foto: cancan.ro

Brigitte Pastramă a fost implicată recent într-un accident rutier. Un șofer neatent a lovit-o pe vedetă. 

În ultima perioadă, Brigitte e pusă pe fapte mari. S-a apucat de renovări în casă și în curte și pentru asta are nevoie de tot felul de materiale. Și cum angajații nu sunt deloc statornici, vedeta e nevoită să meargă singură să cumpere cele necesare. Acesta era și planul în ziua în care a  fost implicată într-un accident rutier.

Cu mașina încărcată de diverse materiale de construcții, bruneta a fost nevoită să se dea din calea unui șofer care circula cu viteză pe contrasens. Faptul că a evitat impactul cu acesta nu a salvat-o de alte daune. Vedeta a intrat într-o altă mașină și și-a lovit bolidul de lux într-un stâlp.  Cu nervii întinși la maximum, Brigitte nu a mai rezistat și, ajunsă acasă, a răbufnit în stilul caracteristic.

Brigitte: „Domnul să te binecuvinteze, nesimțitule”
Imediat după accident, nervoasă, Brigitte a ajuns acasă și a răbufnit. Nu a putut crede cât de teribiliști pot fi unii șoferi și s-a enervat la culme, drept urmare i-a și transmis un mesaj mai altfel șoferului vitezoman.
„Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp.

Așa e când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a spus Brigitte Pastramă, supărată de paguba suferită, potrivit cancan.ro.

Comenteaza