ANUNȚ EXCLUSIV! Capatos și Răzvan cu Dani dispar de la Antena 1. De ce a fost luată această decizie

ANUNȚ EXCLUSIV! Capatos și Răzvan cu Dani dispar de la Antena 1. De ce a fost luată această decizie

Toate studiourile de televiziune ale Antenei Stars și Antenei 1 s-ar muta în Pipera, inclusiv cele ale emisiunilor „Neața cu Răzvan și Dani” sau „Xtra Night Show”. 

Sursele CANCAN.RO menționează că Trustul Intact deține anumite spații de birouri, mai exact niște hale, iar acolo șefii au de gând să mute „Antenele”.

Mai exact, halele sunt situate în apropiere de Iride Business Park și sunt pregătite pentru a-i primi pe Capatos, Răzvan și Dani, Mirela Vaida, dar celelalte emisiuni de știri și divertisment care rulează la Antena Stars.

Potrivit surselor noastre, mutarea vine după rebranduirea postului. Căci toate produsele media ale Trustului Intact, mai puțin Antena 3, au fost afișate, de la sfârșitul lunii octombrie, cu ștampila „Antena”. Au fost schimbate atât cuburile microfoanelor, cât și sigla, iar emisiunile de la Antena Stars și Antena 1 se vor filma, în curând, în același loc.

După mulți ani în care Răzvan și Dani au filmat matinalul în studioul de la Excelsior, acum s-ar pregăti să-și facă bagajul și să plece către alt sediu. Atât ei, cât și colegii de platou care s-au înmulțit pe parcursul anilor.

Același lucru s-ar întâmpla și cu Dan Capatos. El, alături de formula actuală a emisiunii Xtra Night Show, adică Paula Chirilă și Andreas Petrescu, ar urma, după multe nopți-extra, să se mute într-un alt studio.

Îi urmează, îndeaproape, și Mirela Vaida. Tot ce se filmează acum la Excelsior și aparține posturilor de televiziune deținute de Dan Voiculescu, ar urma să elibereze, în curând, sediul, potrivit cancan.ro

Comenteaza