Bogdan de la Ploiești își construiește casă. Cum va arăta vila artistului

Bogdan de la Ploiești își construiește casă. Cum va arăta vila artistului

 Bogdan de la Ploiești își construiește casă, unde urmează să se mute alături de iubita sa, Cristina Pucean.

Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Acesta are și o mulțime de concerte unde reușește să îi impresioneze pe fani prin vocea și talentul său la doar 26 de ani ai săi.

Manelistul a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care arată viitoarea sa locuință. El se va muta la casă, într-un loc construit și amenajat după preferințele sale, dar și ale iubitei sale, Cristina Pucean, cu care formează un cuplu foarte apreciat în showbiz-ul românesc.

Cei doi au planuri mari și se pare că și casa face parte din ele. Din imaginile postate de artist, locuința va avea și un etaj, fiind construită pe o suprafață destul de mare. De aici nu putea să lipsească nici un garaj, unde să-și parcheze bolizii de lux.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se iubesc mult, iar acest lucru se poate vedea de toată lumea. În ciuda programului aglomerat pe care îl au, cei doi își arată sentimentele, iar gesturile frumoase nu lipsesc niciodată.

”Nu pot să cred. Astăzi mi-a fost mașina la revizii și uitați ce am găsit când mi-a adus-o înapoi. Doamne, deci nu ai idee cât de mult te iubesc, iubirea mea. S-a gândit și la Raym, i-a adus păpușele. Abia aștept să vii acasă, iubirea mea. Am rămas plăcut surprinsă. Nu mai știam nici să vorbesc. Te iubesc!”, a spus Cristina Pucean pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Comenteaza