“Blat” la Survivor România 2022! Cine ar trebui să câștige noua ediție?! Pro TV e acuzat că a “aranjat” totul

“Blat” la Survivor România 2022! Cine ar trebui să câștige noua ediție?! Pro TV e acuzat că a “aranjat” totul

Producătorii de la Pro TV sunt acuzați că au “aranjat” voturile pentru eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu din competiția Survivor România.

După zece săptămâni în Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România 2022. Alături de ex-luptător, au mai fost nominalizați TJ Miles și Mari Fica. Publicul a decis, prin vor, ca fostul bodyguard al lui Gigi Becali să părăsească show-ul.

Curios, în condițiile în care, de-a lungul emisiunii, vloggerul TJ Miles și-a atras un mare grad de antipatie, iar atleta Mari Fica, intrată în competiție de doar o săptămână, este, practic, o semi-necunoscută publicului telespectator.

La scurt timp după ce eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu a devenit certă, pe pagina oficială de Facebook a Survivor România 2022 s-a iscat o veritabilă răzmeriță, mulți dintre fani și telespectatori acuzându-i pe producători că au „aranjat” voturile pentru a-l elimina pe fostul luptător, potrivit cancan.ro.

Câteva dintre comentariile care îi acuză producătorii de la Pro TV de “blat”:

– „Eu cred că mai degrabă a fost dat afară de producători din cauza comportamentului din ultima vreme„

– „Să vină înapoi, că au fost măsluite voturile!„

– „Nu a fost votat de public„

– „Cu siguranță a fost regie, nu că a avut mai puține voturi. Regie„

– „Nedrept, plecarea lui Cătălin mă face să cred că așa a vrut producătorul. Au ei un favorit al lor, iar Zmărăndescu le strica ploile„

– „L-a scos producția!„

– „Ce manevră infectă, nu ne așteptam ca și Pro TV-ul sa facă astfel de făcături ordinare! Adică TJ sau Mari au avut mai multe voturi ca Zmărăndescu??? E imposibil așa ceva, producția se pare că l-a vrut afară!! Foarte, foarte urât ce s-a întâmplat în seara asta!!!„

 

Comenteaza