Bianca Drăgușanu, șocată de ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Călin Doboș! Vedeta nu a avut curajul să spună nimic până acum

Bianca Drăgușanu, șocată de ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Călin Doboș! Vedeta nu a avut curajul să spună nimic până acum

Bianca Drăgușanu este încă afectată de pierderea lui Călin Doboș, drept urmare a vorbit despre ce s-a întâmplat la înmormântarea acestuia.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din showbiz-ul românesc. Blondina este cunoscută pentru sinceritatea tăioasă de care a dat dovadă în nenumărate rânduri. Recent, fosta asistentă TV a vorbit fără niciun fel de abținere, despre ce a deranjat-o la înmormântarea regretatului Călin Doboș, în emisiunea „Fiță cu Adiță”, care poate fi urmărită pe canalul de YouTube theXclusive.

Bianca Drăgușanu este una dintre puținele persoane care spun totul pe față, fără niciun fel de abținere. Vedeta este asumată și spune cu sinceritate tot ce o deranjează. Recent, invitată în emisiunea lui Adiță Voicu, blondina a discutat despre înmormântarea prietenului său drag, Călin Doboș.

Chirurgul a murit în luna octombrie a anului trecut, într-un tragic accident rutier. Bărbatul era cunoscut drept „chirurgului vedetelor”, întrucât, multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc i-au călcat pragul cabinetului pentru intervenții chirurgicale.

Bianca Drăgușanu a fost deranjată când a văzut că la înmormântarea lui Călin Doboș au fost prezente doar două vedete. Blondina susține că știe cel puțin 20 de nume care i-au călcat pragul cabinetului, însă nu au avut respectul să vină să își ia rămas bun de la doctor.

Fosta asistentă TV a mărturisit că durerea și golul pe care Călin Doboș l-a lăsat în urmă, a fost prea mare, fapt ce nu i-a permis vedetei să spună nimic până acum.

„ Mi-a murit unul dintre cei mai buni prieteni, doctorul Doboș. Spre surprinderea mea, la înmormântarea lui, deși eu pot să îți dau cel puțin 20 de nume de femei din showbiz care s-au operat la el, au fost doar două nume. Eu, Silvia de la Bravo, ai stil! și Vica. Dar eu nu mă pun pe mine la numărătoare, deci două nume din cel puțin 20 de mocangiste care i-au călcat pragul cabinetului pentru diverse proceduri. Niciuna nu a venit să-și ia rămas bun de la el și omul acesta lor le-a făcut doar bine.

A murit într-un accident de mașină acum șase luni, eu am fost șocată și încă sunt și sufăr din cauza asta. Am fost afectată și odată cu pierderea lui mi-am dat seama cât de importantă și cât de fragilă este viața și care sunt adevăratele dezastre.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza