Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt în mare scandal! De la ce a pornit cearta chiar înainte de sărbători

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt în mare scandal! De la ce a pornit cearta chiar înainte de sărbători
| Foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat, după un mariaj nereușit care a durat doar un an. Cei doi au împreună un copil minunat.

Însă, nu mereu lucrurile sunt calme. Bianca Drăgușanu i-a transmis fostului său soț, după ce acesta a declarat că speră să găsească o înțelegere pentru a petrece Sărbătorile cu fiica sa, Sofia, că fetița nu va merge la el. Totuși, Blonda i-a transmis lui Victor Slav că e liber să-și vadă fiica dacă dorește și a specificat că acesta o vede rar pe Sofia, în ciuda faptului că locuiește în București.

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Declarația Biancăi vine la câteva zile după ce Victor Slav și-a exprimat dorința de a petrece Crăciunul cu fiica lui.  ”De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește”, spunea Victor Slav.

Victor Slav este fascinat de fetița lui și recunoaște că el nu era așa când era mic. Prezentatorul TV este uimit de comporamentul Sofiei și cât de sociabilă este cu copiii din jurul ei.

”Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede. Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: „Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?. Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată”, a spus Victor Slav, potrivit cancan.ro.

Comenteaza