Bianca Drăguşanu este, din nou, ÎNSĂRCINATĂ? Șocant cine este tatăl: „Mamă soacră, am să vă dau o veste”

Bianca Drăguşanu este, din nou, ÎNSĂRCINATĂ? Șocant cine este tatăl: „Mamă soacră, am să vă dau o veste”
| Foto: playtech.ro

Bianca Drăgușanu s-a filmat într-o ipostază pe care i-a pus pe fanii ei pe gânduri cu privire la faptul că vedeta ar fi însărcinată.

Bianca Drăgușanu nu pierde nicio ocazie să-și uimească fanii. Frumoasa vedetă s-a jucat cu emoțiile celor care o urmăresc cu ultima declarație postată pe conturile de socializare. De data aceasta, blondina i-a transmis un mesaj mamei-soacre.

Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă faptul că ar fi însărcinată și a decis să facă și niște glume în acest sens.

Astfel, frumoasa vedetă s-a filmat alături de prietena sa, care este însărcinată și care a spus că a consumat tapioca pentru a rămâne mai repede însărcinată.

„Dragilor, mamă soacră, am să vă dau o veste. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca. Și eu am mâncat tapioca, ia uitați ce am aici! Vestea bună se află aici. Sunt atât de fericită.'', a declarat blondina.

Bianca Drăgușanu a dres-o repede, însă, nu a negat că și-ar mai dori un copil.

„Trebuie să vă spun că mai trebuie să mănânc tapioca până voi fi însărcinată”, a adaugat ea.

Ba mai mult, fosta asistentă tv a dat și mai mult de bănuit atunci când și-a sfătuit fanii să mai facă un copil că să-i enerveze pe cei care nu-i suportă.

 „Știți cum le puteți enerva pe astea care nu vă suportă? Mai faceți una ca voi'', a spus în filmuletul de pe rețeaua de socializare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza