Bianca Drăguşanu, dată de gol de Sofia! Ce îi spune Gabi Bădălău atunci când sunt singuri. Fiica lui Victor Slav a auzit tot

Bianca Drăguşanu, dată de gol de Sofia! Ce îi spune Gabi Bădălău atunci când sunt singuri. Fiica lui Victor Slav a auzit tot

Bianca Drăgușanu a fost dată de gol de fiica ei în ceea ce privește detalii intime din viața amoroasă. Mai exact, Sofia a menționat cum o alinta Gabi Bădălău.

Bianca a fost întrebată cum era alintată de iubiții ei de-a lungul timpului „Sufletul meu, viața mea, dragostea mea, îngerul meu”.

Momentul adevărului a încercat să-l evite, dar fiica ei, atentă la fiecare detaliu, a dat din casă, spre „rușinea” mamei sale. Cu o inocență pură, Sofia a spus că Gabi Bădălău este cel care folosește aceste apelative atunci când vorbește cu Bianca Drăgușanu, de aici dându-ne seama că relația lor este pe drumul cel bun, în ciuda celor apărute de-a lungul timpului în spațiul public.

Bianca Drăgușanu nu spune nu unei viitoare nunți.

„S-ar putea să urmeze, s-ar putea să nu. Eu dacă mă mărit, mă gândesc azi, și mă mărit mâine. Dacă acest lucru se mai întâmplă, sper să fie pentru totdeauna. Bărbatul trebuie să fie perfect, dar nu există, până atunci aștept, poate face cineva un cyborg”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Comenteaza