Bianca Drăgușanu a sărit la bătaie în trafic! Vedeta avea o armă la ea

Bianca Drăgușanu a sărit la bătaie în trafic! Vedeta avea o armă la ea

Bianca Drăgușanu s-a luat la ceartă în trafic cu un șofer, moment în care a început să-l amenințe cu o armă albă.

Este cu siguranță o perioadă stresantă pentru Bianca Drăgușanu, care tocmai s-a despărțit de iubit, după ce l-a prins în compania altor domnișoare, iar despre ea se zvonește că ar fi însărcinată. Cu toate astea pe cap, este foarte ușor de scos din sărite, iar ”victimă” i-a picat un șofer care i-a adresat câteva replici nepotrivite!

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 1, în timp ce Bianca Drăgușanu, la fel ca mulți alți șoferi, încearcau să dribleze aglomerația. Având toate ”considerentele” să atragă atenția, vedeta a fost luată în vizor de un alt participant la trafic. Care i-a adresat câteva replici ofensatoare. Blonda l-a ignorat inițial, însă când a văzut că individul este pornit pe ea a început să-i ofere replici pe măsură.

Situația părea să degenereze, așa că Bianca a făcut uz de o armă albă, cu care și-a intimidat adeversarul! Mai exact, a fluturat o bâtă de baseball pe geamul mașinii, sperând că scandalagiul o va lăsa în pace.

Într-un final disputa s-a terminat, iar vedeta și-a văzut de drum, însă vizibil indispusă de incident, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza