Bianca Comănici, de la puterea Dragostei, și frații ei sunt în doliu: „Cristi e sus acum”

Bianca Comănici, de la puterea Dragostei, și frații ei sunt în doliu: „Cristi e sus acum”

Bianca Comănici trece prin momente dificile după ce un prieten de familie a decedat în cursul zilei de duminică, 23 octombrie 2022.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei.

Vestea tristă cum că prietenul lor de familie s-a stins din viață a fost dată chiar de fratele Biancăi Comănici, Cristian, care a fost anunțat de mama sa. În urmă cu puțin timp, tânărul a postat o fotografie alb-negru, în care apare Cristi Cruceanu.

Lângă fotografia tristă, de unde reiese moartea prietenului lor de familie, apare și tristul mesaj, unde fratele Biancăi Comănici a spus că s-a trezit plângând, deoarece în momentul în care a deschis telefonul, a primit tristul mesaj de la mama lui.

,,M-am trezit plângând, când am aprins telefonul citesc mesajul de la mama, Cristi e sus acum, un om cu o bunătate rar întâlnită”, a spus vedeta.

Bianca Comănici a încercat să fie un sprijin pentru Cristi și să îi ofere ajutorul. În urmă cu trei zile, vedeta a făcut apel pe pagina sa de Instagram, unde le-a spus tuturor celor care o urmăresc să meargă să doneze sânge, deoarece un prieten de familie se află în stare gravă la spital.

,,Este nevoie urgentă de sânge! Cruceanu Cristi, în vârstă de 33 de ani, are nevoie de ajutorul nostru în această perioadă! Pacientul este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Galați, Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Se poate dona orice grupă de sânge, la orice centru de transfuzii din țară! Nu uitați să menționați că donați pentru Cruceanu Cristi! Vă rog din suflet! Este un prieten de familie! Vă mulțumim!", a fost mesajul pe care fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei” l-a postat pe rețelele sociale, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza