Bianca Comănici, veste de zile mari! Vedeta s-a îndrăgostit: „Părăsesc țara pentru iubitul meu”

Bianca Comănici, veste de zile mari! Vedeta s-a îndrăgostit: „Părăsesc țara pentru iubitul meu”

Bianca Comănici pare să fi fost lovită de săgeata amorului și este hotărâtă să-și urmeze inima chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. 

Bianca Comănici a devenit cunoscută în spațiul monden ca urmare a participării sale în cadrul unei emisiuni matrimoniale. De atunci și până în prezent s-a făcut remarcată în rândul publicului, iar acum apare din ce în ce mai des pe micile ecrane, fiind o moderatoare de succes.

Tocmai din acest motiv a adunat de partea sa și o mulțime de urmăritori care o apreciază datorită carismei și sincerității sale. 

Recent, bruneta a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a postat prima fotografie alături de iubitul său. Cu această ocazie, a făcut și un anunț neașteptat.

Bianca Comănici a reușit să strângă o comunitate numeroasă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram.

Tocmai de aceea, bruneta ține destul de des legătura cu fanii săi, cărora le împărtășește momentele importante din viața sa. De această dată, moderatoarea a luat pe toată lumea prin surprindere. A postat prima fotografie alături de iubitul său, însă a avut grijă să nu îi dezvăluie și identitatea, astfel încât i-a acoperit fața cu un emoticon, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza