Bia Khalifa a fost  înlocuită de o altă femeie. Fulgy s-a sărutat cu o domnișoară în fața tuturor

Bia Khalifa a fost  înlocuită de o altă femeie. Fulgy s-a sărutat cu o domnișoară în fața tuturor

Se pare că Fulgy și Bia Khalifa nu mai formează un cuplu de ceva vreme.

Se pare că Fulgy și Bia Khalifa au format un cuplu doar câteva săptămâni, deși abia se aflase de relația celor doi. Fiul Clejanilor a fost surprins în timp ce se săruta cu o altă femeie.

Vedeta a mărturisit că este un cuceritor și poate avea orice femeie datorită farmecului său. Artistul nu se mulțumește cu o singură femeie în viața sa.

Fulgy și Bia Khalifa au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi păreau să fie îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, ba chiar aveau planuri mari de viitor.

Se pare că dragostea lui Fulgy nu a dat uitării dorința sa de cucerire și de a avea mai multe femei. Astfel, artistul s-a sărutat cu o altă femeie și a făcut imaginile publice.

Vedeta a mărturisit că poate avea orice femeie datorită farmecului său, iar cei ce îl cunosc, știu că nu se poate limita doar la o femeie în viața sa.

” Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membrii, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață.”, a mărturisit fiul Clejanilor, pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza