Bia Khalifa are un nou iubit! Cine este misteriosul bărbat străin alături de care s-a afișat: ”Are bani, e ce trebuie”

Bia Khalifa are un nou iubit! Cine este misteriosul bărbat străin alături de care s-a afișat: ”Are bani, e ce trebuie”

Bia Khalifa s-a afișat recent alături de un bărbat străin, cel mai probabil de origine italiană, și se pare că cei doi sunt într-o relație.

Bia Khalifa nu mai este o femeie singură și disponibilă. Pentru masculii care râvneau la inima ei, ei bine, trebuie să știe faptul că Bia iubește și este iubită.

Gata cu singurătatea! După despărțirea de fiul Clejanilor, care a venit la pachet cu un scandal monstru, vedeta s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, dar apoi a dat lovitura.

A apărut, spre surprinderea tuturor, la brațul unui nou mascul. Iar cel alături de care se pozează neîncetat și bate Bucureștiul în lung și la teste noul ei iubit.

Un italian putred de bogat, care face naveta între țara lui și România și care, după cum spun apropiații celor doi, este topit după vedeta de pe OnlyFans.

Iar la rândul ei, conform primelor declarații făcute pe subiect, Bia Khalifa este și ea la fel de îndrăgostită. În fața lui Bogdan Mocanu și a Biancăi Comănici, blondina a mărturisit că de data aceasta are alături exact ceea e își dorește, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza