Bia Khalifa s-a despărțit de milionarul italian! Vedeta s-a combinat cu o vedetă de la noi

Bia Khalifa s-a despărțit de milionarul italian! Vedeta s-a combinat cu o vedetă de la noi
| Foto: spynews.ro.

După ce s-a despărțit de milionarul italian, Bia Khalifa s-ar iubi cu un monden de la noi.

În urmă cu mai puțin de o lună de zile, Bia Khalifa spunea că și-a găsit fericirea în brațele unui milionar italian, ba mai mult, vedeta se gândea chiar să părăsească România pentru acesta. Și, când totul părea perfect...blondina noastră apare în brațele altui bărbat. 

Zilele trecute, Bia Khalifa a apărut pe rețelele de socializare, mai mult goală, în brațele lui Philip Albu, un personaj cunoscut și el în showbiz-ul românesc. Dacă mulți au crezut că este vorba doar de o postare, Spynews.ro a stat de vorbă cu apropiați ai celor doi și au aflat că, de fapt, ar fi vorba despre o relație în toată regula.
 
Mai exact cei doi ar fi foarte îndrăgosți unul de celălat, comunică non-stop și chiar Philip ar fi mers după Bia la spital, după ce aceasta s-a simțit rău și a fost luată de o ambulanță. Mai mult, bărbatul ar fi stat ore în șir în fața spitalului pentru a se asigura că iubita lui este bine.

Se pare că relația este cât se poate de serioasă! Sursele noastre ne-au dezvăluit că Philip a prezentat-o deja familiei pe Bia, în cadrul unui eveniment, mai exact, la un botez al unor apropiații. Cei doi se afișază, fără rețineri mai peste tot, iar bărbatul ar fi însoțit-o pe blondină chiar și la job, în cadrul unui eveniment la care aceasta a fost invitată.

Noi i-am contactat pe amândoi, însă nici unul dintre ei, nu a vrut să ofere detalii despre această idilă, momentan. Nu stim care mai este statutul lui Philip în momentul de față, însă la începutul acestui an, bărbatul s-a căsătorit în fața ofițerului de stare civilă, după doar opt luni de relație. Nici Bia Khalifa nu a anunțat oficial despărțirea de milionarul italian. Cu siguranță această poveste va continua, iar Spynews.ro va reveni cu detalii din culisele acestei idile, potrivit spynews.ro.


 

Comenteaza