Bătaie între Oana Zăvoranu și Adela Popescu. Reacția incredibilă a lui Zăvo: „Am caftit-o pe persoană fizică”

Bătaie între Oana Zăvoranu și Adela Popescu. Reacția incredibilă a lui Zăvo:  „Am caftit-o pe persoană fizică”

Oana Zăvoranu a început să ia la rând vedetele din România prin intermediu canalului său de vlog.

Oana Zăvoranu a luat vedetele la bani mărunți! Bruneta nu a mai rezistat și a spus tot ce o deranjează la anumite persoane publice ce se desfășoară în mediul online. De această dată, victima a fost chiar Adela Popescu, iar dezvăluirile făcute despre blondină au șocat pe toată lumea.

Oana Zăvoranu are parte de o grămadă de fani ce abia așteaptă o nouă ediție din emisiunea ei ținută pe Youtube. Aceasta a luat vedetele în vizor, astfel că, ea își spune părerea tare și răspicat despre orice persoană ce promovează anumite brand-uri pentru produsele gratuite pe care le primesc. Bruneta a decis să vorbească și despre fosta ei colegă, Adela Popescu, dar și partenerul ei, Radu Vâlcan.

Vedeta și prezentatoarea de televiziune au apărut în serialul ‘Numai iubirea’, dar, se pare că bruneta nu a uitat tot ce s-a întâmplat pe atunci. Oana Zăvoranu s-a enervat cumplit după ce și-a dat seama că Adela Popescu promovează diferite firme în mediul online, așa că le-a dezvăluit tuturor ce crede despre blondină, iar fanii au rămas mască.

„Cu ce ne-a atras atenția această familie, cu mocangeală grupa mare? (…) Una bucată fostă colegă de-a mea din Numai iubirea, sora mea care-și lua multă chelfăneală. Și bine am făcut că am caftit-o pe persoană fizică, că ia uite ce face acum, trebuia mai tare cafteala.

(…) Ea tot ce pune pe Instagram, pe Facebook, este mocangeală și reclamă de la A la Z, fără parteneriat plătit, e mocangeală pe față. Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli…cum îți permiți să ai tupeul ăsta, încât să spună că simte și ea nevoia să răsplătească diverse firme care îi trimit de una, de alta… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei.”, a transmis Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu se bucură de mult succes încă de când și-a pornit o emisiune în mediul online. Bruneta s-a decis să pornească un adevărat război împotriva vedetelor și să spună lucrurilor pe nume, așa că admiratorii săi abia așteaptă să vadă ce comentarii spumoase o să facă în fiecare ediție.

„Hai, gata! Ne-am prostit destul! Dăm drumul la treabă și o facem în stil mare! Asumat și pe față! V-am promis ceva ce nu s-a mai făcut în România și mă țin de cuvânt! Miercuri, ora 19.00, începe adevărata NEBUNIE a Oanei Zăvoranu! Am pus tunurile pe influencere și nu mă las până nu dărâm toate miturile create în jurul acestor mocangioaice care deja sufocă pe toată lumea. AMR 2 ZILE până la episodul 1 din cea mai tare serie de emisiuni făcute vreodată în online-ul românesc!!!

E pe caterincă, e pe glam, e pe lux și opulență și vom face deranj mare printre influencerele și influencerii care deja se adună în haită ca să mă oprească! Problema e că EU SUNT DE NEOPRIT! PENTRU CĂ EU SUNT ZĂVO! ȘI MI SE RUPE! Hai, stați geană pe aici și pe canalul meu de Youtube, Oana Zavoranu Official, că nici nu vă imaginați ce urmează!”, anunța Oana Zăvoranu pe conturile sale de socializare, potrivit playtech.ro.

Comenteaza