Bărbatul cu care Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere... s-a afișat public: „Din suflet îți mulțumesc…”

Bărbatul cu care Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere... s-a afișat public: „Din suflet îți mulțumesc…”

 Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi. Tenismena a radiat de fericire.

Tenismena a postat pe rețelele de socializare fotografii prin care arată cum se răsfață în această zi specială.

Simona a fost să își aranjeze părul, s-a întâlnit cu prietenii și a primit foarte multe flori. Stilistul ei a și postat o fotografie, iar ea îi mulțumește pentru că a făcut-o să se simtă frumoasă și specială. „Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris sportiva la poza postată.

Simona Halep s-a născut pe data de 27 septembrie 1991, în Constanța, într-o familie de aromâni. La vârsta de patru anișori, campioana și-a descoperit pasiunea pentru tenis. L-a avut atunci ca antrenor pe fratele ei, Niculae. La vârsta de șase ani, Simona Halep petrecea mult timp cu racheta în mână și nu trecea zi fără să joace pe terenul de tenis.

Simona Halep a trecut printr-o rinoplastie din cauza unor probleme de sănătate. Tenismena și-a schimbat și look-ul cu această ocazie și acum a ieși pentru prima dată cu „noul nas” în lume.

Mai mult, Simona s-a îmbrăcat sport, vestimentația în care se simte cel mai bine, la care a accesorizat o șapcă brodată cu un mesaj motivațional. Acesta se potrivește perfect schimbărilor recente din viața ei: „The good times are coming”.

Comenteaza