Aventura dintre Andreea Bălan și Victor Cornea s-a sfârșit! Ce s-a întâmplat între cei doi

Aventura dintre Andreea Bălan și Victor Cornea s-a sfârșit! Ce s-a întâmplat între cei doi

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o poveste de dragoste fericită care se pare că va trece la următorul pas.

Se află de mai bine de 25 de ani în lumina reflectoarelor și a știut mereu să se reinventeze. Iubită de milioane de români, Andreea Bălan este dovada vie a faptului că zicala conform căreia atunci când ai noroc la bani nu ai noroc în dragoste i se potrivește mănușă jumătății trupei Andre.

Frumoasa blondină are la activ două relații lungi, una cu Keo, care a înșelat-o în propria ei casă, după aproape un deceniu de relație. A urmat căsnicia cu George Burcea, cu care are doi copii, însă nici de data aceasta, Andreei nu i-a mers prea bine.

Actorul a anunțat-o că relația lor nu mai merge, că nu o mai iubește și că vrea să divorțeze. A mai încercat după aceea o relație cu fratele vedetei TVR, Sonia Argint, însă povestea s-a încheiat după câteva luni.

La începutul lunii iunie, CANCAN.ro anunța, în exclusivitate, faptul că jurata de la ” Te cunosc de Undeva” (Antena 1) se iubește cu un tenismen român cu 10 ani mai tânăr, Victor Cornea. La câteva zile distanță, Andreea a recunoscut idila.

Culmea, fanii acesteia nu au părut foarte încântați, considerând, probabil, că datorită vârstei, cei doi nu vor petrece prea mult timp împreună.

Așa au crezut și părinții sportivului, care nu au fost foarte încântați să audă că fiul lor s-a cuplat cu o femeie mult mai mare, care are și doi copii. Astfel, deși multe situații și persoane le-au fost potrivnice, Andreea Bălan și mai tânărul iubit au devenit din ce în ce mai uniți și mai îndrăgostiți.

Comenteaza