Artistă din România la un pas de moarte, după ce a fost luată de curenții din Marea Neagră

Artistă din România la un pas de moarte, după ce a fost luată de curenții din Marea Neagră

O interpretă de muzică populară cunoscută a trecut prin clipe de coșmar și după ce a fost trasă de curenții din Marea Neagră, în timp ce înota.
 

Artista, pe numele ei Diana Ionescu, a povestit că a fost luată de curenții din Marea Neagră. A fost la un pas de moarte în urmă cu foarte puțină vreme, vedeta fiind în momentul de față în vacanță pe litoralul românesc.

Cântăreața de muzică populară a simțit pe propria piele cum este să fie luată de valurile uriașe din mare, mai ales în zilele în care salvamarii arborează steagul roșu. Diana Ionescu s-a panicat extrem de tare, deși știe să înoate.

A înghițit foarte multă apă, curenții fiind foarte puternici. Interpreta s-a trezit cu urechile înfundate și cu o senzație ciudată, dar în cele din urmă a reușit să iasă la suprafață și să înoate până pe malul Mării Negre.

„Mă bucur că sunt bine. Știu să înot, dar curenții m-au dus spre larg. Foarte periculos acum pe litoral, îndemn pe toată lumea să abiă mare, mare grijă. M-am speriat foarte tare.

Nu am văzut geamandura, m-am aventurat, m-au luat curenții. Erau și salvamarii și m-au văzut niște bărbați care înotau. Curenții m-au dus în larg. Nu mai simțeam nisipul și atunci m-am panicat foarte tare.

Am înghițit apă și abia mi-am revenit pentru că tușeam foare tare. Mi se înfundaseră urechile, m-am speriat foarte tare. O senzație foarte neplăcută”, a mărturisit artista de muzică populară potrivit fanatik.ro.

Comenteaza