Lorenna dă cărțile pe față în scandalul momentului cu Angela Rusu: „Mă atacă...”

Lorenna dă cărțile pe față în scandalul momentului cu Angela Rusu: „Mă atacă...”
| Foto: wowbiz.ro

În urmă cu o săptămână, Angela Rusu a fost prezentă în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre interpreta Lorenna.

Lorenna, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică etno de la noi din țară, nu s-a putut abține și a dat cărțile pe față, după ce Angela Rusu a făcut dezvăluiro neașteptate despre mai multe colege de ale sale, din breaslă.

Recent, Angela Rusu a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate, unde nu s-a abținut deloc și a vorbit despre mai multe colege de ale sale, printre care Elena merișoreanu, Saveta Bogdan și Laura Lavrig. Cântăreața a spus lucruri care au deranjat în rândul interpretelor, iar acestea nu au putut să nu răspundă. Astfel că, după ce Elena Merișoreanu a vorbit despre situație, acum și Lorenna face dezvăluiri dure despre relația cu Angela Rusu.

În urma scandalului izbucnit, Lorenna nu s-a putut abține și a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu Angela Rusu.

Blondina a mărturisit că tot scandalul a început de la o piesă, pe care au publicat-o amândouă, cu acordul unei case de producții.

„Totul a pornit de la celebra piesă cu ”șogorițele”, pe care casa de producție ne-a scos-o pe piață amândurora. E la modă ca o dată la câțiva ani muzica să fie actualizată. Ei bine și piesa asta a trecut de la populară la etno dance, a suferit schimbări plăcute la auz. 

A prins mai bine, așa, pe Etno Dance, era și alt sound. Cei de la Euromusic Cluj, studioul în care imprimăm piese amândouă ,mi-au lansat un album de etno dance, pe care mi-au reorchestrat și piesa cu ”șogorițele”. De aici a plecat supărarea ei”,  a spus Lorenna, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza