Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican: „Viața mi s-a schimbat, de când cu...”

Armin Nicoară, declarații despre căsnicia cu Claudia Puican: „Viața mi s-a schimbat, de când cu...”
| Foto: kfetele.ro

Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să se căsătorească în urmă cu un an iar din momentul ăla, viața lor s-a schimbat. 
 

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele în urmă cu aproape un an. De atunci, viața celor doi s-a schimbat în mod considerabil, fiecare asumându-și statutul de soț și soție.

Saxofonistul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa lui soție, iar, potrivit spuselor sale, de când s-au căsătorit, viața lui s-a schimbat considerabil. Claudia are o influență semnificativă în viața lui și îl ajută să fie mai responsabil. Mai mult decât atât, Armin Nicoară a dezvăluit că până și starea lui de sănătatea s-a îmbunătățit de când este căsătorit.

„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoare și recunosc asta la modul deschis. Sunt și avantaje și dezavantaje.

Și toată lumea știe asta, doar că mai nou am aflat și eu asta! Pe de altă parte, dacă aș pune accentul pe dezavantaje nu aș mai mânca de diseară masă caldă acasă! Și nu e cazul să dau cu bățul în baltă! Ce mai încolo și încoace, Claudia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme! Și spun asta gândindu-mă la câte lucruri bune am reușit să realizez sau să adun în ultimul an. 

Nu mă gândesc neapărat la cele materiale, fiindcă și ele contează. Mă gândesc în primul rând la viața mea. Sunt mult mai așezat, mai ordonat în ceea ce gândesc și doresc. Ba chiar și situația mea medicală s-a îmbunătățit. Așa că trebuie să recunosc că partenera mea de viață a avut un rol aparte în toate acestea.”, a  spus Armin Nicoară în cadrul unui interviu, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza