Claudia Puican și Armin Nicoară au ajuns să se certe de la bani? Cine plătește masa la restaurant când ies în cuplu: „Băi, frate, am cheltuit destui bani. Mai cumpără și tu ceva”

Claudia Puican și Armin Nicoară au ajuns să se certe de la bani? Cine plătește masa la restaurant când ies în cuplu: „Băi, frate, am cheltuit destui bani. Mai cumpără și tu ceva”
| Foto: wowbiz

Claudia Puican și Armin Nicoară nu fac parte din cercul cuplurilor tradiționale când vine vorba de finanțe, deoarece cei doi nu sunt cu banii la comun.

Subiectul banilor este unul sensibil pentru multe cupluri, însă se pare că naște destul de multe discuții și în cel al Claudiei Puican și al lui Armin Nicoară.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că cei doi au încheiat un contract prenupțial la inițiativa saxofonistului, însă se pare că au și alte reguli stricte când vine vorba de bani, cu care multe alte cupluri nu ar fi de acord.

Prezentă în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu, cântăreața a vorbit despre cum sunt gestionate finanțele în familia sa, cine câștigă mai mult, cum împart cheltuielile, dar și cine este cel mai cheltuitor!

Spre deosebire de alte cupluri, Claudia Puican și Armin Nicoară preferă să fie fiecare pe cont propriu când vine vorba de bani și că cheltuiască fiecare atât cât își dorește, fără să existe reproșuri sau nemulțumiri.

Artista a menționat că, pe de altă parte, ea este cea care face cele mai multe cheltuieli pentru casă, însă nu se sfiește să-i atragă atenția soțului său atunci când sesizează că se relaxează prea mult din acest punct de vedere și nu mai contribuie la cumpărăturile pentru casă, potrivit wowbiz.ro.

„Eu sunt foarte dezorganizată având în vedere situația banilor. Arunc banii... Doar în vreme de pandemie, țin minte, că mă uitam cât costă pe raft, dar eu până atunci mergeam în supermarket și nu mă uitam cât costă.

Mi-am dat seama în pandemie cât de greu este să nu mai câștigi bani deloc și pur și simplu nu știi când își vei reveni la normal și ce ne facem acum? De atunci am început să fiu mai atentă, să mă duc la market să mă uit cât costă o pungă de zahăr. Acum am revenit iarăși la obiceiul prost, că mă duc la market și nu mă mai uit cât costă, că au revenit banii, dar Armin este foarte cumpătat.”

Comenteaza