Armin Nicoară, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă în căsnicia lui după anunțul divorțului lui Georgiana Lobonț: „Claudia s-a dus…”

Armin Nicoară, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă în căsnicia lui după anunțul divorțului lui Georgiana Lobonț: „Claudia s-a dus…”

Armin Nicoară este foarte îndrăgostit și nu știe ce să mai facă să îi intre în grații soției.

După un scandal în care a fost implicat și în care toată lumea a crezut că are o relație amoroasă cu Georgiana Lobonț, artistul a ieșit cam șifonat. Acum, Armin s-a făcut băiat de casă și încearcă să îi demonstreze Claudiei cât de mult o iubește.

Mai mult, celebrul saxofonist se implică în treburile gospodărești și își ajută soția în casă, atât cu gătitul, cât și cu menajul locuinței, după cum spune chiar el.

„Crede-mă că nu pot să vorbesc deloc. Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect. În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură. Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc”, a precizat cântărețul la Antena Stars.

„Da, suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat. Fac toate cele, pentru că am văzut că ea face foarte multe pentru mine, adică s-a dus în piață, a făcut cumpărături și mi-am dat seama că trebuie să o ajut și eu, pentru că și azi dimineață s-a trezit cu mine să mă ducă la analize”, a mai adăugat el.

„Nu am avut telefonul la mine și îmi cer scuze că nu am răspuns la mesaje. Vreau să lămuresc câteva probleme, tocmai am văzut în ziar ce s-a întâmplat. Vreau să știți că eu nu mă bag în familia nimănui. Nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. Eu sunt  Armin Nicoară și vreau să lămuresc de acum pentru totdeauna și să vă intre tuturor în cap, celor care îmi lăsați comentarii că eu îmi  iubesc soția, că eu nu îmi bat joc de Claudia.

Vreau să vă spun că eu am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare și nu aș da-o pe nimeni! Nu aș da-o pe nicio femeie din lumea asta! Deci să vă rămână în cap tuturor! Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui. Și  soția mea, Claudia, este alături de mine, eu alături de ea, o iubesc și voi fi întotdeauna alături de ea! Nu mai lăsăți comentarii negative, nu  mă cunoașteți, nu mi-ați cunoscut viața personală, așa că v-aș ruga să fiți mai calmi când lăsți comentarii și când mă înjurați pe mine!”,  a ținut să precizeze Armin Nicoară, pentru Ciao.ro.

 

Comenteaza