Armin Nicoară a comis-o din nou, de față cu soția sa! Cui a făcut ochi dulci artistul?!

Armin Nicoară a comis-o din nou, de față cu soția sa! Cui a făcut ochi dulci artistul?!
| Foto: wowbiz.ro

Armin Nicoară nu a putut rezista în fața unei domnișoare cu forme suculente și a făcut un comentariu indecent chiar de față cu soția lui.

Cu numai o seară în urmă, a avut loc un eveniment monden unde au fost prezente cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, dar și alte nume din industrie.

Acolo au fost prezenți inclusiv Armin Nicoară și Claudia Puican. Aflându-se printre atâtea femei care mai de care mai frumoase și aranjate, artistul nu s-a putut aține în momentul în care a văzut-o pe una dintre domnișoarele prezente la eveniment, cu o ținută transparentă din cap până în picioare.

După ce a îndemnat-o să facă o piruetă pentru a-i admira formele, nu a putut să nu-i mărturisească faptul că este o femeie foarte frumoasă, chiar extraordinară, chiar dacă la eveniment se afla și soția sa, Claudia Puican. 

Nu este prima dată când Armin Nicoară  are astfel de gesturi față de alte femei, explicându-și de fiecare dată comportamentu prin faptul că soția sa în niciun caz nu se supără și, mai mult decât atât, a menționat de multe ori că este un bărbat sociabil și deschis, care nu își dorește se ascundă de soția lui și să facă alte lucruri mai grave pe la spate, așa cum obișnuiesc mulți să facă.

„Vreau să vă arăt ce ținută splendidă are această domnișoară și vreau să vă întorc camera să vedeți... Mamă, mamă, nota 10, extraordinară, ești superbă”, a spus Armin Nicoară în mediul online, fascinat de posteriorul uneia dintre domnișoarele prezente la eveniment, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza