Anunțul neașteptat făcut de Armin Nicoară și Claudia Puican: „Vrem să ne separăm”

Anunțul neașteptat făcut de Armin Nicoară și Claudia Puican: „Vrem să ne separăm”

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut un anunț neașteptat cu privire la căsnicia lor.

Armin Nicoară și Claudia Puican au oferit un interviu în care au făcut mai multe anunțuri neașteptate și au discutat despre subiecte delicate legate de relația lor, cariera acestora, dar și despre nașa lor, Georgiana Lobonț, ce a trecut printr-un moment dificil.

Relația celor doi artiști este apreciată de foarte multe persoane, iar aceștia vorbesc foarte deschis despre momentele bune și rele prin care au trecut. 

Armin Nicoară a anunțat că în relația lor a apărut o problemă, iar singura variantă prin care aceștia pot să treacă peste este să se separe. Faimosul cuplu a povestit despre cum timpul petrecut împreună începe să le afecteze relația, alături de monotonie și oboseala de după evenimentele numeroase pe care le au.

„Ne vom separa pe plan profesional. Oamenii ne văd ca o echipă imbatabilă, dar dacă Doamne ferește ajungem să ne certăm în viața de cuplu sau să ne despărțim? Mai bine facem un pas înapoi.

Vrem să luăm modelul părinților mei, care au o vârstă destul de înaintată. Mama cu tata sunt împreună de la 18 ani, iar tata avut o viață destul de grea în viața lui de business. Mama nici măcar nu cânta.”, a precizat Armin Nicoară, relatează wowbiz.ro . 

Deși cei doi apreciază și practică o căsătorie tradițională, când a venit vorba de venituri, cei doi au decis să adopte o abordare modernă, mai puțin întâlnită în țara noastră. Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie, astfel încât să nu existe niciodată o problemă când vine vorba de bani.

”Ea își face banii ei. Când am făcut nunta, eu am făcut cu ea un contract prenupțial. Am zis fiecare cu treaba lui. Să nu apară discuții, să ne certăm, că eu am făcut mai mult”,  a declarat artistul, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza