Andreea Tonciu pe mâna medicilor după ce fiica ei a avut nevoie de îngrijiri. I s-a făcut rău de la stres

Andreea Tonciu pe mâna medicilor după ce fiica ei a avut nevoie de îngrijiri. I s-a făcut rău de la stres
| Foto: wowbiz.ro

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale la scurt timp după ce fiica ei a ajuns pe mâinile medicilor!

Andreea Tonciu și-a îngrijorat atât familia, cât și urmăritorii de pe Instagram după ce a postat o fotografie cu ea având o perfuzie în mână. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a avut nevoie de îngrijirile medicilor, la scurt timp după ce micuța ei, Rebeca, a ajuns pe mâinile doctorilor.

Ambulanța a ajuns din nou acasă la vedetă, aceasta având nevoie de ajutor din partea experților. Momentan, Andreea nu a oferit mai multe detalii despre starea ei de sănătate. Totul s-a întâmplat după ce, acum două nopți, fetița Andreei și a lui Daniel Niculescu s-a confruntat cu câteva probleme, care au speriat-o îngrozitor pe vedetă. 

Fosta asistentă TV a tras un semnal de alarmă pe internet, după ce a trecut prin momente teribile. Andreea s-a arătat puternic indignată de serviciile medicale din România, căci a așteptat mult timp, conform spuselor ei, până la venirea ambulanței. "De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept." , le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram. 

Nu este prima dată când micuța Rebeca ajunge pe mâinile medicilor. Chiar luna trecută, fetița Andreei Tonciu a ajuns la spital cu o răceală puternică, însă din fericire nu a fost ceva grav. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a mărturisit, la acea vreme, că se panichează foarte repede atunci când vine vorba despre sănătatea copilului ei și de aceea alege să fie mereu precaută: "Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată. E doar o mică răceală. Vă pup” a transmis Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza