Andreea Tonciu o ține dintr-un scandal în altul la Survivor: „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să stai în apă cu un băiat trei ore”

Andreea Tonciu o ține dintr-un scandal în altul la Survivor: „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să stai în apă cu un băiat trei ore”
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Tonciu continuă scandalul cu Laura Giurcanu pe tema presupusei „infidelitîți” ale acesteia.

Pima săptămână a competiție Survivor România 2022 s-a terminat cu o serie de conflicte între membrii echipei Faimoșilor. După ce i-a luat apărarea Roxanei Ciuhulescu certându-se cu artistul CRBL, Andreea Tonciu și-a mutat atenția către Laura Giurcanu.

În ediția de marți, 18 ianuarie 2022, Andreea Tonciu s-a certat cu CRBL, deranjată fiind că solistul a votat-o la consiliu pe Roxana Ciuhulescu. Din solidaritate, fosta asistentă TV i-a luat apărarea colegei sale, pe care o consideră deja prietenă. Roxana este, până la acest moment, persoana de care Andreea s-a apropiat cel mai mult în competiție.

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere. Cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei… ia-te de bărbați, dacă ești șmecher. Nu mai țipa la mine! De-aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit Playtech.

„De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana! Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine, să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare (n.red.: pe Roxana Ciuhulescu), dar nu am avut altă opțiune”, a replicat CRBL.

De ce a criticat-o Andreea Tonciu pe Laura Giurcanu

Andreea Tonciu i-a reproșat Laurei Giurcanu că a petrecut mult prea mult timp în apă alături de Radu Itu. „Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit, și să stai în apă cu un băiat trei ore”, a declarat Andreea Tonciu. „Eu pot să stau și cu Radu și cu Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu”, a replicat modelul, insinuând că nu a greșit cu nimic, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza