Andreea Tonciu face acuzații grave! Ce s-a întâmplat, de fapt, la Survivor

Andreea Tonciu face acuzații grave! Ce s-a întâmplat, de fapt, la Survivor

Andreea Tonciu a participat la emisiunea "Survivor România”, de la Pro Tv, unde a luptat pentru premiul cel mare timp de mai multe săptămâni. 

Recent, Andreea Tonciu a participat în emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, unde a făcut câteva desvăluiri şocante despre CRBL. Andreea îl acuză pe CRBL și că a jignit-o în jungla din Dominicană, drept urmare îl consideră ”foarte agresiv și foarte rău”. Mai mult, vedeta TV este de părere că fostul membru al trupei Simplu nu este un artist.

”Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum. Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist! El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine”, a spus aceasta.

Pentru aceeași sursă, fosta asistentă TV a mai precizat că CRBL se comportă ”foarte urât” cu femeile și că nu-l agreează din cauza acestui lucru. Întrebată despre motivul care a declanșat conflictul dintre ea și artist, Andreea Tonciu nu s-a sfiit să spună în continuare lucrurilor pe nume.

”Dar știi ce mă bucur? Că cel mai mare hate din viața lui și l-a luat cu Tonciu. El ce se aștepta, stai că acum o agit pe asta și stai să vezi ce începe să facă nebuna asta. Am fost foarte chill, foarte calmă, fă-ți talentul, ca să vadă țara ce fel de om ești!”, a mai spus Andreea Tonciu

 

 

Comenteaza