Andreea Tonciu e în stare gravă! Vedeta a avut nevoie urgentă de ambulanță și a ajuns la perfuzii

Andreea Tonciu e în stare gravă! Vedeta a avut nevoie urgentă de ambulanță și a ajuns la perfuzii

Andreea Tonciu se confruntă cu grave probleme de sănătate, motiv pentru care s-a dus la spital.

În urmă cu o zi, vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a transmis că nu se simte deloc bine și chiar a chemat Salvarea.

De asemenea, fosta asistentă TV a mărturisit că în cazul în care starea de rău persistă va avea nevoie de ajutorul medicilor. Din nefericire, starea brunetei nu s-a îmbunătățit, iar astăzi a ajuns de urgență la spital.

Andreea Tonciu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de un număr impresionant de internauți.

Fosta asistentă TV postează foarte des și își ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața sa. De această dată, vedeta și-a îngrijorat urmăritorii, întrucât a postat o fotografie cu ea, în timp ce era cu perfuzia la mână, pe patul de spital. 

Starea de sănătate a brunetei nu s-a ameliorat deloc, astfel că a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Andreea Tonciu se confruntă cu o viroză foarte puternică, însă este sigură cu va face față și se va simți mult mai bine zilele următoare. De asemenea, a mărturisit că singurele simptome pe care le are sunt durerile în gât, de cap și tusea.

„ Sunt foarte bine acum. Au doctorii grijă de mine. Da, este o viroză. Nu pot să vorbesc foarte mult, pentru că sunt cu doctorii acum. „Mă doare gâtul, am tuse, mă doare și capul. Cam astea sunt simptomele. ”, a mărturisit Andreea Tonciu, pentru fanatik.ro.

 

 

Comenteaza