S-a aflat adevărul despre ce studii are Andreea Tonciu! Ce notă a luat la examenul de Bacalaureat

S-a aflat adevărul despre ce studii are Andreea Tonciu! Ce notă a luat la examenul de Bacalaureat
| Foto: ziareonline.ro

Despre Andreea Tonciu se știu multe însă, puțini sunt cei care știu ce studii are și ce note a luat la examenul de Bacalaureat.

Andreea Tonciu impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale îndrăznețe de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Focoasa brunetă s-a făcut rapid remarcată datorită felului să carismaric și aspectului său fizic.

De-a lungul timpului au existat tot felul de speculații cu privire la studiile vedetei și notele pe care le-a obținut la examenul maturității, însă altul este adevărul. Vedeta este o fire discretă și îi place să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, însă au ieșit la iveală detalii despre facultatea pe care a absolvit-o și notele obținute la examenul de Bacalaureat.

Ce studii are Andreea Tonciu și ce medie generală a avut la BAC

Puțini sunt cei care știu că Andreea Tonciu s-a descurcat foarte bine la examenul de Bacalaureat din 2005, iar media sa generală a fost una frumușică, de 8,24. Frumoasa brunetă a obținut o notă de 9,00 la Limba și Literatura Română, iar la Matematică a luat 5,55. Media generală a vedetei a crescut datorită celorlalte probe la care a luat note mari, potrivit viva.ro, citat de ziareonline.ro.

Fosta asistentă TV s-a orientat spre Facultatea de Management Turistic, la scurt timp de la terminarea liceului. Andreea Tonciu a reușit să treacă cu brio și peste facultate, având o diplomă de licență în domeniu.

Bruneta nu a vorbit până acum despre acest subiect din viața sa, însă notele sale reflectă faptul că se descurca foarte bine la liceu. De asemenea, ambiția sa de a termina o facultate a fost una enormă, chiar dacă a ales să lucreze în televiziune.

În prezent, vedeta se mândrește cu o familie minunată și cu o carieră de care este foarte mândră.

Ce spunea Andreea Tonciu despre speculațiile apărute în privința notelor sale de la examenul de Bacalaureat

Speculațiile și zvonurile nu au ezitat să apară după ce au fost afișate rezultatele de la examenul de Bacalaureat. Un fost coleg al Andreei Tonciu a afirmat faptul că vedetei nu îi plăcea deloc să învețe, iar notele sale de la BAC au fost date pe nedrept, fiind ajutată de mătușa sa.

De asemenea, acesta a mai dezvăluit faptul că fosta asistentă TV era preocupată să iasă în oraș cu băieții care aveau o situație financiară bună, însă pe care prefera să-i refuze mai apoi.

„Andreea a învăţat la Liceul Mihai Bravu, un­de atunci era directoare mătuşa ei. Mulţi chiar au comentat că la cum învăţa, nici n-ar fi luat Bacalaureatul dacă nu era rudă cu aceasta. Nu era preo­cupată de în­văţă­tură, ci numai de băieţi, nu o auzeai povestind decât cu cine a mai ieşit în oraş, cine are maşina cea mai tare ori cu cine s-ar cupla. Se credea o mare fru­mu­seţe. Era leşinată după bani şi spunea tot timpul că o caută băieţi bogaţi, dar că ea îi refuză” a mărturisit fostul coleg al Andreei Tonciu în urmă cu câțiva ani, conform sursei citate mai sus.

Comenteaza