Andreea Tonciu a fost atacată la un fast-food. Ce decizie radicală a luat vedeta

Andreea Tonciu a fost atacată la un fast-food. Ce decizie radicală a luat vedeta

Andreea Tonciu a trecut prin clipe teribile după ce a fost atacată la un drive-through a unui fast-food din Capitală.

Fosta asistentă TV a fost atacată de un tânăr după ce a refuzat să facă un TikTok cu el. În urma șocului prin care a trecut, vedeta a luat o decizie radicală, astfel este hotărât să se mute din țară cât mai repede.

Ei bine, dacă mereu ne-a obișnuit să înceapă ziua și story-urile de pe pagina sa mereu cu zâmbetul pe buze sau cântând o melodie, astăzi Andreea Tonciu a apărut în fața fanilor mai speriată și indignată ca oricând.

De dimineață, vedeta a fost atacată de un tânăr în timp ce aștepta să își cumpere o cafea, doar pentru simplu fapt că a refuzat să facă un TikTok cu el. Bruneta s-a speriat teribil, astfel a luat o decizie radicală la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Dimineața Andreei Tonciu a început cu stângul, după ce a fost atacată la un fast-food, la care venise să-și ia cafea. Grăbită să-și bea cafeaua de dimineață, Andreea Tonciu a mers la un fast-food din zona Dristor a Capitalei pentru a-și comanda bătura la secțiunea drive-through.

Înainte să ajungă la ghișeu, bruneta a observat că este urmărită de doi tineri. Cei doi au venit lângă mașina fostei asistente și i-au cerut să filmeze un TikTok cu ei, iar aceasta a refuzat politicos, dar tinerii au insistat, aparent. Văzând că nu reușesc să obțină ceea ce își doresc, au decis să se răzbune cu ce au la îndemână, astfel a vărsat o sticlă de suc pe ea și în interiorul mașinii.

Speriată că totul ar fi putut să fie mult mai grav, mai ales dacă o avea pe fiica sa, Rebecca, pe care o traumatiza dacă vedea această scenă, conform spuselor vedetei, aceasta a luat o decizie la care nimeni nuu s-ar fi așteptat vreodată.

Indignată de aceste gesturi lipsite de bun simț, dar mai ales de teama pericolului căruia a fost expusă, Andreea Tonciu pare să fie mai decisă ca oricând cu decizia sa. Vedeta a mărturisit în direct la Antena Stars că are de gând să plece din România, căci este o țară nesigură, unde tupeul tinerilor este în floare.

Întrebată unde ar vrea să plece, bruneta nu a lăsat loc de interpretări și a afirmat că Turcia este țara în care se vede, mai ales că a fost plecată de neumărate ori acolo și îi place foarte mult, începând de la aspect, civilizație, iar lista poate continua.

„Îmi pare rău că trăiesc în această țară si îmi pare rău că am ajuns să spun asta. Ți-e și frică să mai ieși pe stradă cu astfel de specimene. Probabil voiam să-mi facă ceva rău. Cât de curând cred că vom pleca din România. Ne gândim serios la această decizie radicală, iar dacă întrebați de țară, Turcia este cea în care am pleca chiar și mâine.”, a mărturisit Andreea Tonciu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza