Andreea Raicu face mărturisiri cutremurătoare! Ce i-a făcut Tudor Chirilă în timpul relației lor

Andreea Raicu face mărturisiri cutremurătoare! Ce i-a făcut Tudor Chirilă în timpul relației lor
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Raicu a dezvăluit ce a putut să îi facă Tudor Chirilă cât timp a fost iubita lui.

Când a venit vorba de detalii din viaţa personală, Andreea Raicu întotdeauna a fost extrem de discretă. Vedeta a preferat să îşi ţină relaţiile şi lucrurile care au loc în intimitate, departe de ochii şi gurile curioşilor. Cu toate acestea, când simte că poate ajuta alte femei, prin intermediul experienţelor pe care le-a trăit, scoate la iveală detalii dureroase din trecut.

Andreea Raicu a dezvăluit ca se întâlneşte cu cineva. Chiar dacă nu i-a dat numele şi nici nu s-a afişat cu el la evenimente mondene, aceasta a mărturisit că este mai fericită ca niciodată.

„Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a declarat Andreea Raicu la o emisiune tv.

Totodată, Andreea Raicu a făcut dezvăluiri din trecutul amoros pe care l-a avut cu Tudor Chirilă. Se pare că vedeta împreună cu artistul au avut o relaţie plină de suişuri şi coborâşuri, catalogând-o drept toxică, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la terapie. Chiar dacă au trecut ani buni de la despărţire, Andreea Raicu abia acum şi-a făcut curaj să vorbească despre tot ce s-a întâmplat.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a continuat Andreea Raicu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza