Pepe încă suferă după Oana Zăvoranu? Mărturisiri dureroase: “Mi se pare cea mai mare...”

Pepe încă suferă după Oana Zăvoranu? Mărturisiri dureroase: “Mi se pare cea mai mare...”

Oana Zăvoranu și Pepe au reușit să își refacă viața după divorț, însă rănile nu au trecut în totalitate.

Pepe și Oana Zăvoranu  au format, fără doar și poate, unul cele mai cunoscute și controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Însă, după ce au hotărât să semneze actele de divorț, cei doi s-au acuzat de infidelitate și și-au aruncat nenumărate cuvinte tăioase în spațiul public.

După separarea controversată a celor două vedete, Pepe și-a clădit o familie și a devenit tătic, de trei ori. Acesta a făcut marele pas, după divorțul de Oana, alături de Raluca Pastramă și apoi Yasmine Ody. Cu toate astea, nici Oana Zăvoranu nu s-a lăsat mai prejos, deoarece și-a găsit liniștea în brațele lui Alex Ashraf.

Însă, în cazul lui Pepe, se pare că rănile trecutului încă îl dor. Acest lucru s-a observat în declarațiile sale dureroase despre primul mariaj al acestuia, la puțin timp după căsătoria cu Yasmine. 

„Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea! Probabil am învățat foarte multe și, învățând probabil foarte multe din această greșeală, tocmai de asta nu vreau să mai am legătură cu ea.

Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult.” a declarat Pepe.

„Nu vreau să-i pronunț numele! Dacă tot apare fără motiv la TV să n-apară că o invit eu și că am vorbit de ea, pentru că, vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile și știi de ce? Din frustrare! Tocmai că nu-i mai răspund.” a mai spus Pepe, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza