Andreea Ibacka, soția lui Cabral, suspectă de cancer la sân. Viața ei s-a schimbat radical

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, suspectă de cancer la sân. Viața ei s-a schimbat radical

Andreea Ibacka și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a vorbit despre un subiect mai delicat din viața ei. Vedeta a fost suspectă de cancer la sân. 

Andreea Ibacka se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

Deși are o mulțime de admiratori, mulți au aflat abia recent că soția lui Cabral a trecut printr-un moment delicat în anul 2017, atunci când a fost suspectă de cancer la sân.

În cadrul unui interviu recent, Andreea Ibacka și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a reușit să vorbească despre acest subiect. După operație, din fericire, biopsia i-a infirmat toate temerile, iar de atunci, vedeta susține că are un obicei de la care nu se abate sub nicio formă, respectiv prevenția.

„În 2017 am trecut printr-un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte că mi-a fost la fel de greu să le dau vestea părinților mei cum mi-a fost să procesez vestea, să accept riscul bolii în sine.

Înăuntrul meu a fost furtună și am preferat să păstrez povestea pentru noi. Am avut norocul de a ajunge pe mâini excelente, m-am operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit, ei mi-au dat foarte multă putere), iar biopsia a infirmat temerile.

La reanimare au intrat pe rând mama, Cabral, fratele meu. Amețită cum eram, încercam să fiu vigilentă și le-am pus pe rând aceleași întrebări pentru a mă convinge că au toți trei aceleași răspunsuri, aceeași versiune, cea adevărată. 

Sunt mega norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită.”, a declarat Andreea Ibacka, pentru Viva.ro, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza