Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fugit în Dubai! Cât a scos din buzunar iubitul artistei

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fugit în Dubai! Cât a scos din buzunar iubitul artistei
| Foto: fanatik.ro

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se iubesc de un an. Cei doi au plecat într-o vacanță în Dubai pentru a sărbători. 

În mare secret, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să își petreacă prima lor aniversare, cea de un an de relație, într-o vacanță ca o lună de miere, departe de România, în exoticul Dubai.

Mai mult decât atât, Tiberiu Argint este cel care a pus la cale această surpriză romantică pentru Andreea Bălan, cântăreața aflând abia cu câteva ore înainte ce urmează să i se întâmple, în momentul în care iubitul ei i-a cerut să își facă bagajele și să rezolve chestiunile urgente pe care le avea de făcut.

Și, fără să stea prea mult pe gânduri, Andreea Bălan a acceptat escapada, și-a pus în bagaje mai multe costume de baie și l-a așteptat, pregătită, pe Tiberiu Argint pentru a merge împreună la aeroport.

Andreea Bălan, susțin sursele FANATIK, nu a aflat unde se vor caza decât în momentul în care au ajuns în micul, dar extrem de bogatul emirat arab. Iar Tiberiu Argint, pare-se, nu s-a uitat la bani pentru ca aniversarea de un an a relației să fie una de neuitat.

Astfel, cazați la un resort de lux din Dubai, Andreea Bălan și Tiberiu Argint beneficiază de tot ce își poate dori cineva într-o vacanță, dar, normal, costurile sunt pe măsură.

Mai mult, se pare că pentru cele câteva zile petrecute în Dubai, Tiberiu Argint a scos din buzunar peste 5.000 de euro, bani plătiți doar pentru cazarea de lux, sumă la care, cu siguranță, se mai adună alte câteva mii cheltuite în restaurante sau la terase de mari fițe.

De altfel, cheltuielile făcute cu generozitate de Tiberiu Argint pentru Andreea Bălan și fericirea ei nu au rămas fără răspuns din partea cântăreței care pozează acum, mai fericită ca niciodată, pe plajele din Dubai, punându-și în evidență formele perfecte pe care le are în ciuda celor două nașteri pe care le-a trăit până acum.

Și, chiar dacă nu postează fotografii în compania lui Tiberiu Argint pe conturile ei de socializare, Andreea Bălan a fost mai mult decât explicită cu privire la sentimentele pe care le are pentru bărbatul cu care se iubește de un an.

Comenteaza