Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea?! Ce se întâmplă acum între cei doi

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea?! Ce se întâmplă acum între cei doi
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Bălan pare că a trecut peste episodul în care George Burcea a instigat la violență împotriva femeilor.

 

 

În urmă cu nici două săptămâni, George Burcea spunea, într-un live pe Instagram, că unele femei chiar merită bătute, declarație care a inflamat serios spiritele. Printre persoanele care au dat de înțeles că nu sunt de acord cu părerea actorului a fost și Andreea Bălan. Artista a postat atunci un mesaj pe Instagram în care susținea că oamenii atrag ceea ce sunt, nu ceea ce își doresc.

De atunci și până acum, lucrurile par să se fi liniștit, iar cântăreața să-l fi iertat pe fostul soț pentru derapaj. Mărturie stau chiar fotografiile cu George Burcea alături de fetițele lor, în casa artistei.

Referitor la timpul petrecut alături de fiicele sale, George Burcea declara, în urmă cu ceva timp, că Andreea Bălan a început să-i permită să le vadă și nu mai sunt probleme între ei, în acest sens.

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, spunea George Burcea pentru viva.ro, potrivit cancan.ro.

Comenteaza