Andreea Bălan, dezvăluiri despre noua viață alături de iubit: „Sunt foarte...”

Andreea Bălan, dezvăluiri despre noua viață alături de iubit: „Sunt foarte...”
| Foto: cancan.ro

Andreea Bălan nu se mai ascunde cu noua sa relație pe care o are alături de Victor Cornea.

Andreea Bălan se bucură de un succes imens în viața profesională, iar de ceva timp soarele a răsărit pe strada ei și în ceea ce privește… dragostea. Săgeata lui Cupidon a lovit-o când se aștepta mai puțin, iar de ceva timp formează un cuplu cu Victor Cornea, un jucător de tenis cu 9 ani mai tânăr decât ea.

Dacă până acum vedeta obișnuia să vorbească despre tot ce se întâmplă în viața ei, în ultima perioadă a preferat să fie mai discretă.

„Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum. O trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, a spus Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show.

Cu toate acestea, prezentă în platoul știrilor Observator, cântăreața a dat câteva detalii despre relația pe care o trăiește în prezent. Fanii au început să fie curioși, după ce blondina a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care poartă una dintre jachetele sportivului.

El 29, ea 38, dar acestă diferență de vârstă nu i-a împiedicat să își acorde o șansă! Mai mult, artista mărturisește că este foarte fericită în prezent, iar „de vină” este chiar actualul ei iubit.

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită. Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a spus Andreea Bălan la Antena 1, potrivit cancan.ro.

Comenteaza