Andreea Bălan are un nou iubit! Vedeta a fost surprinsă în ipostaze pasionale în timpul unei ieșiri în oraș

Andreea Bălan are un nou iubit! Vedeta a fost surprinsă în ipostaze pasionale în timpul unei ieșiri în oraș

Andreea Bălan are o nouă relație de iubire cu un bărbat brunet, ceva mai tânăr decât ea.

În timpul unei cine romantice, Andreea Bălan și noul iubit s-au întrecut în gesturi romantice.

După ce s-a despărțit de Tiberiu Argint, artista nu a mai fost văzută în public cu niciun bărbat…până acum! Când paparazzi au surprinsi imagini cu cel care pare să-i fi intrat pe sub piele.

Andreea Bălan și noul ei iubit, un brunețel despre care nu se cunosc momentan detalii, au ieșit la restaurant. Acolo unde s-au comportat, cum altfel, decât ca un cuplu îndrăgostit.

Îmbrăcată cu o rochie extrem de provocatoare, cu siguranță partenerului i-a fost greu să mențină contactul vizual, dar s-a străduit și au vorbit minute în șir. Până când s-au încins și au început să se sărute pătimaș! 

În perioada următoare, Andreea Bălan va pleca, alături de colega ei din trupa Andre, Andreea Antonescu, la filmările pentru emisiunea America Express.

La America Express 2022, concurenții vor trebui să respecte cu strictețe regulile concursului. Mai precis, ei vor trebui să se descurce cu doar un euro pe zi!

În noul sezon, concurenții vor parcurge Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. În consecință, Andreea Bălan a ținut neapărat să le lase pe Ella și Clara în grija cuiva de încredere. Mama ei, omul ei de bază, va prelua toate responsabilitățile casei în lunile ce vin, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza