Andra și Măruță în pragul divorțului?! Artista l-a jignit în direct la Tv

Andra și Măruță în pragul divorțului?! Artista l-a jignit în direct la Tv
| Foto: ziareonline.ro

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai vechi cupluri din showbiz. Cu toate acestea, Andra l-a ”jignit” pe Măruță, la TV.

Artista și prezentatorul TV trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste un deceniu, iar din relația celor doi au rezultat și doi copii, David și Eva. Ei bine, însă, Andra și Cătălin Măruță au intrat în sufletele fanilor lor prin prisma sincerității de care au dat dovadă mereu, dar și datorită simțul umorului bine dezvoltat pe care amândoi îl dețin. 

Astfel, în cadrul show-ului de talente, acolo unde Andra este jurată, artista a făcut o mică glumă, referindu-se chiar la tatăl copiilor ei, Cătălin Măruță, iar prin prisma acestui episod, vedeta a reușit, fără doar și poate, să-i amuze pe toți pe cinste.

Andra și Cătălin Măruță dețin cu ușurință una dintre cele mai frumoase calități, mai precis, simțul umorului, așa că cei doi reușesc mereu să-și amuze fanii de la TV, dar și din online, prin glumele pe care le fac frecvent unul la adresa celuilalt. 

Ei bine, așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că un episod petrecut în cadrul emisiunii de talente, unde Andra este jurată, a făcut-o pe aceasta să facă o remarcă amuzantă, chiar despre soțul ei. Este vorba despre momentul lui Dragoș Bucur, atunci când juratul a început să cânte o melodie, iar artista, expertă în acest domeniu, s-a amuzat la maxim, spunându-i că îi lipsește clar talentul în muzică, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza