Andra nu a fost marea dragoste a lui Măruță! Cu cine s-a iubit prezentatorul înainte! Andra a suferit foarte mult

Andra nu a fost marea dragoste a lui Măruță! Cu cine s-a iubit prezentatorul înainte! Andra a suferit foarte mult
| Foto: ziareonline.ro

Andra și soțul ei, Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună doi copii minunați.

Îndrăgitul prezentator Cătălin Măruță și soția lui Andra sunt unul dintre cele mai frumoase prezențe din showbizz-ul românesc. Puțini sunt cei care știu însă că atunci când a cunoscut-o pe Andra, Cătălin era de o bună perioadă de timp cu fiica lui Ovidiu Ioanițoaia, Iulia.

De altfel, aceasta era și producător la emisiunea pe care acesta o prezenta pe TVR, Tonomatul de pe 2. Din motive doar de ei cunoscute, cei doi s-au despărțit, iar Cătălin a ales-o cântăreață să-i fie alături pentru toată viața. Dar nu aceasta a fost prima mare iubire a lui Cătălin Măruță, ci una dintre vestitele crainice de la TVR.

Cea de care s-a îndrăgostit a fost Cristiana Bota, nimeni alta decât mama celui mai bun prieten al prezentatorului.

“Eram la începuturile mele în TVR, alături de un prieten foarte bun, Tudor, şi, la un moment dat, a trecut pe lâng noi una dintre fostele crainice de atunci, Cristiana Bota. Şi atunci i-am făcut semn prietenului meu şi i-am arătat că îmi place foarte mult de ea şi că sunt foarte îndrăgostit încă de pe vremea când mă uitam la televizor, de acasă. Iar replica prietenului meu a fost: “cum, tu eşti îndrăgostit de mama?”, a declarat Măruță cu ceva timp în urmă, amuzant de acel moment, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza