Ana Morodan a ajuns pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu ea, la două săptămâni de când a fost reținută

Ana Morodan a ajuns pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu ea, la două săptămâni de când a fost reținută

Ana Morodan a ajuns recent pe mâna specialiștilor, la două săptămâni după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

În ultima vreme, Ana Morodan a trecut de la extaz la agonie și invers de mai multe ori, totul după ce a fost implicată într-un accident rutier produs în București.

De când a fost lăsată fără permisul de conducere, fiind găsită la volanul mașinii sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, Ana Morodan s-a schimbat radical sau, cel puțin, încearcă.

Astfel că schimbările sunt multe și de multe feluri. Una dintre ele chiar a împins-o pe așa numita ”Contesă Digitală” să și ajungă pe mâna medicilor.

Ba chiar, nu doar că părul îi este degradat, dar a și pierdut o mare pare de el, confruntându-se cu problema căderii acestuia.

Ceea ce o face acum să pună pe pauză vopsitul regulat pe care-l avea în program și să-și lase părul să crească la culoarea sa naturală. 

"Sunt nevopsită pentru că trebuie să îmi las părul meu natural să crească. Nu l-am ascultat pe Sorin Stratulat când mi-a zis să am grijă de păr vopsit și acum mai am un sfert de păr în cap. În rest am avut o mică intervenție la ureche astăzi, sunt foarte bine”, a spus Ana Morodan, pe contul personal de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza