Amanta lui Vladimir Putin, gest controversat! Alina se teme pentru viața ei....

Amanta lui Vladimir Putin, gest controversat! Alina se teme pentru viața ei....

Presupusa amantă a lui Putin s-a retras din online, de frica sancțiunilor Occidentului.
 

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, a făcut o mișcare controversată, în plin război. Potrivit Daily Mail, fosta gimnastă a încercat să se sustragă din cadrul organizației pe care o conduce, pentru a nu se confrunta cu sancțiunile impuse de țările occidentale.

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Putin, a luat o decizie neașteptată, în plin război. Fosta gimnastă, care controla "National Media Group", și-a retras numele și imaginea de pe site-ul organizației din Kenya, în cadrul căreia activa din anul 2004.

Decizia Alinei Kabaeva vine la scurt timp după ce țările occidentale au cerut acțiuni tot mai aspre împotriva Rusiei, pe fondul războiului din Ucraina. Potrivit Daily Mail, citat de gsp.ro, presupusa amantă a lui Putin ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline și s-ar teme să nu devină o țintă a măsurilor impuse de statele europene.

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin ar fi ascunsă în Elveția, potrivit presei internaționale. Alina Kabaeva ar locui acolo împreună cu cei 4 copii pe care i-ar avea cu liderul de la Kremlin. 

În urmă cu câteva săptămâni, elvețienii au creat o petiție pentru a o expulza pe fosta gimnastă din țara lor, chiar dacă autoritățile de acolo nu au confirmat faptul că aceasta s-ar afla pe teritoriul Elveției.

În ciuda speculațiilor apărute în presă, de-a lungul anilor, Alina Kabaeva și Vladimir Putin nu au confirmat niciodată faptul că au o relație, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza