Alina Vidican se dă pe spate pentru noul iubit, Cu ce cadou scump l-a impresionat vedeta, pe viitorului ei soț

Alina Vidican se dă pe spate pentru noul iubit, Cu ce cadou scump l-a impresionat vedeta,  pe viitorului ei soț

Alina Vidican a decis să-și acopere un tatuaj pe care îl făcuse de pe vremea când era cu Borcea. În schimbul lui, a pus ceva care simbolizează iubirea față de noul bărbat.

Relația dintre Alina Vidican și Cristi Borcea a fost una plină de pasiune, iar timișoreanca a crezut că va fi pentru toată viața, motiv pentru care și-a tatuat pe spate figura omului de afaceri, iar pre braț numele acestuia.

Dacă tatuajul de pe spate l-a îndepărtat acum câțiva ani deja, Alina Vidican fiind nevoită, la acea vreme, să scoată din buzunar o sumă fabuloasă pentru a scăpa de el, numele lui Cristi Borcea de pe mâna ei a mai stat.

Dar, de curând, Alina Vidican, decisă să își surprindă logodnicul milionar, a mers la un salon de tatuaje și a rezolvat problema.

Alina Vidican și-a acoperit tatuajul cu Cristi Borcea
Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, la salonul de tatuaj, Alina Vidican a apelat la un artist pentru a scăpa de numele care îi amintea de fostul soț. chiar în pragul căsătoriei cu Claude Sehnoreti.

Iar după ce, timp de câteva ore, a suportat cu stoicism durerile provocate de tatuator, Alina Vidican are acum, pe braț, un trandafir roz care acoperă numele fostului soț, și o floare stilizată sub acesta.

Alina Vidican se da pe spate pentru noul iubit, Cu ce cadou scump l-a impreionat vedeta,  pe viitorului ei soț

Evident, Claude, logodnicul milionar al Alinei Vidican, a fost de-a dreptul încântat de rezultatul tatuajului, cu atât mai mult cu cât noua pictură de pre brațul frumoasei timișorence este de natură să îi accentueze feminitatea.

”Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Claude Senhoreti,logodnicul milionar de origine braziliană cu care se va căsători Alina Vidican, la Miami.

 

Comenteaza