Anamaria Prodan a renunțat la tatuajul cu chipul lui Reghe de pe spate. Cu ce l-a înlocuit

Anamaria Prodan a renunțat la tatuajul cu chipul lui Reghe de pe spate. Cu ce l-a înlocuit
| Foto: cancan.ro

Sexy-impresara, Anamaria Prodan, s-a lăudat cu noul său tatuaj de pe spate, pe rețelele de socializare.
 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar despărțirea lor nu a fost deloc lipsită de certuri sau dezvăluiri care mai de care mai controversate.

Ei bine, unu lucru este cert: între cei doi nu mai încape loc de îndoială. Chiar dacă blondina a declarat inițial că nu va renunța la tatuajul cu soțul ei, iată ce în urmă cu câteva săptămâni s-a răzgândit, iar acum a făcut și acest pas. Iată ce a desenat pe chipul soțului ei. 

Impresara și antrenorul de fotbal au trăit o frumoasă și intensă poveste de dragoste timp de 15 ani, timp în care din rodul iubirii lor a rezultat și un fiu. De asemenea, pentru a-și demonstra dragostea unul față de celălalt, ambii și-au tatuat chipul celuilalt pe corp, căci erau o perioadă a relației lor în care erau convinși că vor fi unul lângă altul până la adânci bătrâneți. Ei bine, în urmă cu câteva luni au depus actele pentru divorț, iar situația dintre ei s-a schimbat radical.

Chiar dacă inițial Anamaria Prodan a susținut că nu are de gând să renunțe la tatuajul cu Laurențiu Reghecampf, în urmă cu câteva săptămâni a anunțat că și-a schimbat decizia:  „La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui", a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Iar acum sexy-impresara a făcut și acest pas. Doar că nu a făcut un trandafir, așa cum era planul inițial, ci un vultur, fiind un simbol al puterii și știm deja că Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice și independente femei din România, care a reușit într-un domeniu condus de bărbați.  

 

 

 

Comenteaza