Boureanu încearcă să-l copieze pe Cristi Borcea în materie de femei! I-a furat femeia?!

Boureanu încearcă să-l copieze pe Cristi Borcea în materie de femei! I-a furat femeia?!

Cristian Boureanu nu se dezice de viața amoroasă zbuciumată și alege femei „complicate” în viața lui.

Este știut faptul că fostul patron dinamovist le întreține financiar pe toate fostele sale soții, iar femeile care au avut relații în desfășurare cu Borcea au fost obligate să accepte acest lucru. Se pare că la fel încearcă să o ardă și Boureanu. Bine, la nivel mai mic, ce-i drept.

Cât poate și el. Căci, na, e greu să fii Borcea. Așadar, sursele CANCAN.RO dezvăluie faptul că Boureanu a alimentat-o cu bani pe fosta iubită Laura Dincă, în ciuda faptului că el era combinat cu Cristina Belcea.

Ca totul să fie tras la xerox după fostul naș, Boureanu i-a spus Cristinei. Nu prea i-a convenit ei, dar ce să facă? Viața din Capitală e grea și scumpă. Mai accepți și d-astea. Și până la urmă ce a făcut? A omorât-o? Nici vorbă! I-a dat din când în când o alocație. Mai multe detalii puteți citi pe AICI.

Afaceristul a vorbit deschis despre eforturile pe care le-a făcut pentru a fi cu femeia vieții lui, așa cum o consideră pe Valentina Pelinel.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. Iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani. Și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere. Și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă. Cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni.

Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, potrivit ciao.ro.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Comenteaza