Gestul neașteptat făcut de un fan de-al lui David Popovici. A dezamăgit pe toată lumea: ”Înțeleg că e campion, dar...”

Gestul neașteptat făcut de un fan de-al lui David Popovici. A dezamăgit pe toată lumea: ”Înțeleg că e campion, dar...”

Un videoclip în care apare și David Popovici a ajuns viral pe platforma TikTok și a creat mare vâlvă.

Videoclipul aparține unui tatuator de pe meleagurile străine, care recent a l-a tatuat pe David Popovici pe coapsă. În timp ce unii au mărturisit că și-ar face același tatuaj, alți internauți s-au declarat împotriva gesturilor de acest fel.

Un bărbat, fan de-al lui David Popovici, și-a dorit un tatuaj cu marele campion al României, așa că a decis să își tatueze portretul lui pe picior. Videoclipul a ajuns viral pe platforma TikTok și a strâns peste 2 mii de vizualizări.

David Popovici a i

mpresionat o lume întreagă prin performanțele sale. Un fan înrăit și-a decis să își tatueze portretul său pe picior. Așadar, David Popovici va fi pe pielea fanului său pentru totdeauna, gest extrem de criticat.

Spunem acest lucru, deoarece, la scurt timp după ce videoclipul a fost postat pe platforma TikTok, o mulțime de internauți au subliniat că nu sunt de acord cu un astfel de gest și că, cel mult, și-ar tatua membrii familiei.

De asemenea, unii internauți au mărturisit că sunt foarte mândri de rezultatele lui David Popovici, însă un tatuaj cu el li se pare mult prea mult. Chiar și așa, clientul tatuatorului a fost foarte mulțumit de rezultat.

”Pun pariu că ai unu și cu Halep unu cu Hagi... Zic și eu” / ”Bă, înțeleg că e campion, dar serios acum...” / ”Mai degrabă cu o persoană dragă” / ”Până săptămâna trecută nu știați cine e”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, potrivit spynews.ro.

Comenteaza