Alexandru Arșinel se află la Terapie Intensivă. Medicii au făcut anunțul trist

Alexandru Arșinel se află la Terapie Intensivă. Medicii au făcut anunțul trist

Alexandru Arșinel a ajuns la Terapie Intensivă, în urmă cu câteva zile.

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. De această dată, starea lui s-a agravat și a trebuit mutat la Terapie Intensivă. Medicii de la Spitalului Universitar din Capitală au făcut primele declarații cu privire la starea sa de sănătate actuală.

„Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat.

Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, a transmis Biroul de presă al Spitalului.

În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel se află sub tratament, într-o stare foarte gravă, la un spital din București. Actorul a fost adus aici de la azilul în care a fost internat de către fiul său. Se pare că acesta nu ar fi fost îngrijit cum trebuie în acel centru, iar medicii s-au declarat șocați de ce au găsit pe corpul lui.

Sursele clasa CANCAN.RO au dezvăluit că marele actor are multiple escare. Nu poate fi mutat din pat și nici nu i se poate face masaj. Iar acest fapt îi cauzează serioase răni pe tot corpul. Acestea au fost descrise ca fiind: ”leziunile unui om bătrân care nu este bine îngrjit”, potrivit ciao.ro.

Comenteaza