Alexandru Arșinel, cărat în brațe de colegii de teatru! Ce s-a întâmplat cu actorul...

Alexandru Arșinel, cărat în brațe de colegii de teatru! Ce s-a întâmplat cu actorul...
| Foto: click.ro.

Alexandru arșinel s-a simțit rău și a lipsit pentru prima dată în carieră de la un spectacol.

Alexandru Arșinel este cel mai iubit și cunoscut actor de teatru din România. Cu o carieră de peste 6 decenii pe secnă, acesta se laud că nu a lipsit nici măcat o dată de la un spectacol și, în ciuda faptului că are nu mai puțin de 82 de ani, continuă să să joace cu aceeași pasiune ca prima oară când a urcat pe scenă.  

Ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru renumitul actor, care a avut multe probleme de sănătate. În urmă cu câțiva ani a trecut printr-un transplant renal, iar la finalul anului prin două intervenții chirurgicale complicate pe cord. Totodată, al începutul acestei luni, în urma unei dispute pe care a avut-o cu primarul Capitalei, Nivușor Dan, care l-a demis din funcția de direct al teatrului unde a lucrat toată viața lui, Alexandru Arșinel a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor și a ajuns la spital. 

Se pare că la doar două săptămâni de la acest incident, actorul pare că în continuare nu se simte bine. Paparazzi Click.ro l-au surprins pe Alexandru Arșinel în timp ce este cărat în brațe de către colegii săi până la mașină, cu puțin timp înainte de un spectacol. Iată ce spune despre starea sa de sănătate! 

 

 

Comenteaza