Alexandra Stan s-a combinat cu un milionar? Unde a fost văzută cu ex cumnatul al Biancăi Drăgușanu

Alexandra Stan s-a combinat cu un milionar? Unde a fost văzută cu ex cumnatul al Biancăi Drăgușanu
| Foto: cancan.ro

Alexandra Stan a fost văzută cu ex cumnatul al Biancăi Drăgușanu, Corba Tate, proprietar al unor saloane de videochat. 

După ce au ieșit împreună la terasă, iar nota a fost achitată, prompt, de companionul ei de 34 de ani, Alexandra Stan (31 de ani) a urcat în mașina acestuia.

Proprietarul de saloane de videochat i-a deschis, galant, portiera cântăreței și, imediat ce au ieșit din parcare, a apăsat pe butoanele Lamborghini-ului Huracan LP 610-4 Spyder, care s-a „decapotat” ca la carte, pentru mai multă vizibilitate, într-o zi frumoasă de primăvară.

 În urmă cu mai bine de o lună, Alexandra Stan își lua „la revedere” de la Faimoși și de la Războinici, după ce medicul i-a interzis să ducă lupta mai departe.

A avut ghinion în dragoste, dar se pare că lucrurile s-au schimbat pentru ea. Alexandra Stan pare să simtă din nou fiorii iubirii și s-a cuplat cu nimeni altul decât „Cobra” Tate, fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu, cunoscut ca un prosper patron de studiouri de videochat.

Cei doi nu se mai ascund de ochii curioșilor și s-au afișat acolo unde multe vedete preferă să-și petreacă timpul.

La Casa di David, cei doi s-au comportat ca un adevărat cuplu. El, ca un gentleman, pentru a demonstra că îl țin buzunarele, a plătit nota și i-a smuls câteva zâmbete fostei faimoase de la Survivor, care a părut extrem de încântată.

La plecare, „Cobra” Tate a aplicat „rețeta” lui de a impresiona domnișoarele: cu bani mulți și mașini puternice. Așa se face că i-a deschis portiera Alexandrei Stan, dar nu a fost vorba de portiera unei mașini banale, ci a unui Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder, o bijuterie de aproximativ 300 de mii de euro, așa cum îi stă bine unui adevărat patron din industria pentru adulți, potrivit cancan.ro.

Comenteaza